خورش گوشت و خرما

مواد اولیه مورد نیاز برای پخت این غذای فوق العاده خوشمزه :

  • گوشت بره چهارصد گرممواد لازم
  • لیمو یک عدد
  • ماست نیم کیلو
  • روغن کنجد یک قاشق چایخوری
  • سیب زمینی یک عدد بزرگ
  • خرما ۱۵۰ گرم
  • لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • آب به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

 


 

آموزش پخت خورش گوشت و خرما

 

  1. اولین مرحله رنده کردن پوست لیمو با دانه های ریز رنده می باشد، سپس آب لیمو را بگیرید
  2. گوشت بره را در پوست های رنده شده ی لیمو و آب لیموی گرفته شده به مدت نیم ساعت بخوابانید
  3. سیب زمینی را بشویید، پوست آن را به هیچ عنوان نکنید !! و آن را به حبه های دو سانتی متری خرد کنید
  4. روغن کنجد را داخل ظرف بریزید و روی شعله قرار دهید، هنگامی که روغن به اندازه کافی گرم شد سیب زمینی ها را داخل آن سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند
  5. با نصف کردن خرماها، هسته آن را در بیاورید و شاخه های انتهای لوبیا را قطع کنید و بشویید
  6. خرما و لوبیای سبز را به همراه سیب زمینی ها تفت دهید
  7. گوشت را اضافه کنید
  8. به اندازه کافی آب بریزید و پیاز را به چهار قسمت برش دهید و به غذا اضافه کنید و درب ظرف را بسته و روی حرارت کم صبر کنید تا آب بجوشد و روی حرارت ملایم تنظیم کنید تا گوشت کاملا بپزد
  9. خیار و فلفل قرمز را خرد نمایید و با رنده کردن لیمو، آب آن را بگیرید؛ سپس طعم غذا را با انواع چاشنی مورد علاقه تان تنظیم کنید

شما به راحتی و با دنبال کردن این مراحل کوتاه آموزش در ۹ مرحله می توانید این خورش خوشمزه را تهیه کنید. نوش جان