پیتزا قارچ و گوشت

مواد اولیه مورد نیاز :
  • خمیر پیتزا یک عدد
  • گوشت چرخ کرده تازه ۳۰۰ الی ۳۵۰ گرم
  • روغن مایع دو قاشق غذاخوری
  • پیاز سرخ کرده سه قاشق غذاخوری
  • قارچ اسلایس شده ۳۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای سبز ریز شده دو عدد
  • سس گوجه چهار قاشق غذاخوری
  • پنیر فیلافیلا نیم کیلو
  • فلفل، نمک و ادویه به مقدار لازم

آموزش پیتزا قارچ و گوشت
  1. ابتدا گوشت را در روغن تفت دهید و نمک، پیاز، فلفل و ادویه دلخواهتان را به آن اضافه کنید
  2. خمیر را در سینی یا ظرف پیتزا که کف آن را از قبل چرب کرده اید (برای اینکه خمیر به آن نچسبد) قرار داده و روی خمیر را سس بریزید و پخش کنید
  3. مقداری پنیر روی سطح خمیر بمالید
  4. گوشت را روی خمیر اضافه کنید
  5. پس از اضافه کردن گوشت، فلفل دلمه و قارچ را روی سطح خمیر به صورت یکنواخت پخش کنید
  6. دوباره روی مواد را با پنیر بپوشانید
  7. فر را از قبل باید روشن کرده باشید و دمای آن را به ۲۰۰ درجه سانتی گراد برسانید
  8. پیتزا را در طبقه اول فر قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه صبر کنید تا کف نان طلایی شده، پنیر آن نیز پخته و طلایی شود

 

pizza mushroom and meat

پیتزا گوشت و قارچ

 

 

توجه کنید که :

  • این پیتزا برای دو نفر در نظر گرفته شده و البته این بستگی به اشتها و شکمو بودن شما و اعضای خانواده شما دارد
  • در حین استفاده از فر حتما از دستکش یا انبر مخصوص استفاده کنید
  • پنیر سطح رویی پیتزا را می توانید در ده دقیقه آخر به پیتزا اضافه کنید تا بیشتر کش بیاید