گاهی پیش می آید که امکانات کافی برای تهیه یک پیتزا از جمله فر وجود ندارد، ما در کانال پنج خانواده ایرانی برای این منظور پیتزا تابه ای را در این بخش به شما آموزش می دهیم

پیتزا تابه ای

مواد لازم

  • تخم مرغ یک عدد
  • آرد ۲ لیوان
  • نصف لیوان ماست
  • خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم
  • روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
  • رب گوجه ۳ قاشق غذا خوری
  • پنیر پیتزا و سوسیس به اندازه دلخواه

 

طرز تهیه پیتزا تابه ای

  1. خمیر مایه را به همراه چند قاشق آب گرم مخلوط و سپس درون یک کاسه بریزید و پنج دقیقه صبر کنید
  2. ماست، آراد، تخم مرغ، کمی نمک و روغن را به مخلوط اضافه کنید و آن را هم بزنید تا یک خمیر نرم به دست بیاید
  3. خمیر را داخل یک ظرف که از پیش چرب کرده اید قرار دهید تا خمیر به آن نچسبد و روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت دیگر صبر کنید تا خمیر استراحت کند
  4. بعد از گذشت یک ساعت، سطح خمیر را آرد بپاشید و خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر کدام از قسمت ها را خوب پهن و نازک کنید و دقت کنید قسمت هایی که پهن کردید به اندازه ماهی تابه باشد
  5. کف تابه را چرب کنید و خمیر را کف تابه پهن کنید
  6. رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی روغن تفت دهید تا از حالت خامی خارج شود و سپس روی خمیر بریزید
  7. پنیر و سوسیس را روی آن قرار دهید
  8. ماهی تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و درب آن را ببندید و شما در این مرحله باید حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا پنیر آب شود و زیر خمیر نیز به رنگ طلایی در بیاید؛ دقت کنید که حرارت زیر ماهی تا به صورت یکنواخت به آن بخورد و شعله تند و شدید زیر آن نباشد

 

غذا نوش جان